Notes de premsa

Nota de mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 23/07/2003

era de l'Escorial romandrà tallada al trànsit des del 24 de juliol fins al 15 d'agost per la col·locació d'una grua que farà les feines de cimentació del Centre Cívic Migjorn.

D'altra banda, demà dijous, 24 de juliol, de 8:00 h a 13:00 h, romandrà tallat al trànsit el carrer de Macià Vila, entre le carrer de Josep M. Prous i Vila i l'avinguda del Cardenal Vidal i Barraquer, a causa de les obres de soterrament de cable elèctric que farà l'empresa Intebe.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.