Notes de premsa

Nota de mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 27/04/2004

òxim dijous, 29 d’abril, es tallarà a la circulació el raval de Robuster, en el tram comprès entre el raval de Martí Folguera i el carrer Font, de 17:30 h a 19:30 h per formigonar en una obra.

El dimarts,4 de maig, en horari de nit, de 21:30 h a 24:00 h, també es tallarà la circulació a la plaça de Prim, per la sol·licitud feta per a la descàrrega de material.
El mateix dimarts, 4 de maig, de 21:00 h a 3:00 h de la matinada no es podrà circular pel carrer Llovera, que romandrà tallat al trànsit entre la plaça de Prim i el carrer de l’Amargura, per les tasques d’instal·lació d’una grua.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.