Notes de premsa

Nota de mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 25/07/2003

òxim dilluns, 28 de juliol, l'empresa Auna-Menta farà obres d'estesa de cable de fibra òptica al carrer d'Anselm Clavé, per la qual cosa aquesta via quedarà tallada en el tram comprès entre la plaça de Llibertat i el carrer de Sant Miquel.

D'altra banda, del 28 de juliol a l'1 d'agost quedarà tallat al trànsit el carrer de Salvador Espriu, entre el raval de Santa Anna i el carrer de l'Amargura per retirar àrids.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.