Notes de premsa

Nota de Mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 2/08/2004

Dimarts i dimecres, 3 i 4 d’agost, es tallarà al trànsit el carrer de Salvador Espriu a causa d’obres a l’escomesa d’aigua i al clavegueram. El tall s’allargarà de les 8:00 h a les 20:00 h.

D’altra banda, dimarts també es faran talls de trànsit al carrer Eduard Toda, cantonada amb el carrer Batan, per a tasques de manteniment a la xarxa de clavegueram. A causa del mateix motiu, dimecres,4 d’agost, es faran talls a la plaça Catalunya i al carrer de Sant Pancraç.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.