Notes de premsa

Nota de Mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 6/08/2004

Diumenge, 8 d’agost, de 7:00 h a 14:00 h, es tallarà al trànsit un carril de circulació del camí de Valls, a l’alçada dels números 71-73 per canviar un transformador. El mateix diumenge, per treballs al clavegueram, es tallàra el passeig de Misericòrdia, en el tram comprès entre els carrers Rigoberta Menchú i Ball de Diables. A més, en aquest cas per retirar una grua, també es tallarà el carrer Àngel de la Guarda.

D’altra banda, la setmana que ve, de dilluns 9 a dimecres 11, es tallarà el carrer de Sant Antoni, entre l’àrea d’aparcament i el carrer de Sant Jaume, de 8:00 h a 20:00 h. Mentrestant, continuen els talls al carrer de l’Amargura i al carrer de Sant Magí pels treballs d’estesa d’una línia subterrània de baixa tensió.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.