Notes de premsa

Nota de Mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 12/08/2004

t dijous al matí està tallat al trànsit un carril de circulació de l’avinguda de la Salle a causa dels treballs en una obra. Demà divendres, 13 d’agost, de 8:00 h a 10:00 h, es tallarà al trànsit el carrer de l’Albiol per canviar un transformador.

D’altra banda, ja s’ha previst el dispositiu especial de trànsit de la nit del 25 d’agost, durant el concert del grup Estopa a Reus. De 22:00 h a 01:00 h, aproximadament, no es permetrà la circulació als carrers que envolten el camp de futbol de la Pastoreta: dels Velers, Salvador Dalí i Joan Amades. Si fos necessari, també es tallaria l’accés a l’avinguda Sant Bernat Calbó des del carrer dels Velers.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.