Notes de premsa

Nota de Mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 12/08/2004

Dissabte, 14 d’agost, durant quatre hores, es tallarà un tram de l’avinguda de Països Catalans entre el carrer Doctor Ferran i la plaça del Nucli a causa dels treballs d’estesa de cable. El tall començarà a les 7:00 h i està previst que s’acabi a les 11:00 h. Els cotxes que circulin entre el Santuari de Misericòrdia i la plaça del Nucli seran desviats pels carrers Doctor Ferran, Lepant i Argentera.

Els vehicles que circulen en l’altre sentit de circulació –entre la plaça del Nucli i el Camí de Riudoms– continuen desviant-se a causa de les obres del col·lector i de la construcció de la nova mitgera. Està previst normalitzar la circulació a la via a principis de setembre.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.