Notes de premsa

Nota de mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 2/09/2004

Demà divendres, 3 de setembre, a les 21:00 h i fins al dilluns, 6 de setembre, a les 8:00 h, es tallarà a la circulació l’avinguda de Països Catalans, entre la plaça del Nucli i el Camí de Riudoms, per tal que, continuant amb les obres de reforma d’aquesta avinguda, l’empresa faci les tasques d’asfaltat i pintat de la senyalització horitzontal.

Els treballs es faran de manera inintorrumpada durant tot el cap de setmana, sempre que el temps ho permeti. Si la pluja impedeix finalitzar les tasques de pintura, el trànsit es reobriria igualment dilluns, a les 8:00 h.
Un cop finalitzades aquestes tasques, i per finalitzar la reforma d’aquest tram de l’av. Països Catalans, només restarà pendent la plantació de l’enjardinament que es finalitzarà a mitjans de la setmana que ve. Els treballs d’enjardinament no faran necessari tallar la circulació.
Es recomana als vehicles que, durant el cap de setmana, utilitzin al variant per evitar l’avinguda de Països Catalans mentre s’asfalta.
D’altra banda, dimarts, 7 de setembre, durant tot el dia, es faran uns treballs de reparació de Telefónica a la cantonada del carrer Llovera amb el carrer Lleona.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.