Notes de premsa

Nota de mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 14/09/2004

Aquest dimecres, 15 de setembre, caldrà tallar al trànsit el carrer del Roser durant dues hores, de 14:00 h a 16:00 h, per a la descàrrega de material, a l’alçada dels números 20-22.

D’altra banda, el 16 de setembre, romandran tallats al trànsit l’avinguda del Comerç, en la cantonada amb el carrer Arbolí, de 8:00 h a 20:00 h per obres en el clavegueram; el carrer de Sant Miquel, de 8:00 h a 20:00 h per un trasllat i el carrer de la Selva del Camp, a l’alçada del número 27, de 8:00 h a 20:00 h, per formigonar en una obra.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.