Notes de premsa

Nou lliurament de material informàtic a les associacions de veïns del projecte ‘Jo sumo pel meu barri’, finançat per Reale Foundation

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 23/11/2022
Lliurament material informàtic campanya Jo sumo pel meu barri

La Regidoria de Relacions Cíviques va lliurar ahir, 22 de novembre a la tarda, una nova remesa de material informàtic del projecte “Jo + pel meu barri” cofinançat per Reale Foundation amb una aportació de 25.000 euros per aquest any 2022. Les associacions que han rebut material en aquesta ocasió han estat les que s’han incorporat al llarg de l’any 2022 al projecte.

Ahir al vespre es va fer l’entrega de dos ordinadors amb impressora i tablet a les associacions de veïns el Santuari i Mas Magrané i de quatre tablets a les associacions de veïns Reus Nord, Fortuny, Juroca i Gaudí  que sumades a les associacions de veïns que ja es van adherir al projecte al 2021 fan un total de 18 barris participants. El projecte té els següents objectius:

  • Promoure el voluntariat social de les entitats veïnals
  • Promoure la cohesió social dins la nova era digital.
  • Promoure la formació digital entre les entitats en benefici dels veïns i veïnes d’un barri.
  • Contribuir a la millora de les capacitats digitals de les persones, en especial les més vulnerables,  complementant així de manera coordinada altres accions que es porten a terme des de l’Ajuntament com són els espais d’aprenentatge digital.
  • Potenciar els locals de les associacions de veïns com a espais de relació, servei i treball col·laboratiu en cadascun dels barris.
  • Potenciar la creació de serveis de les entitats veïnals al barri
  • Contribuir a  l’empoderament de les entitats
  • Fomentar les relacions veïnals

Més de 3.000 persones han pogut gaudir fins a la data d’aquest espai d’ajuda per a poder fer els seus tràmits en línia i qualsevol consulta del seu interès. El projecte ha evolucionat més enllà i és en molts barris on el suport també s’ha convertit en un impuls per poder organitzar sessions amb grups d’aprenentatge comú.

 

La regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles,  ha incidit en la importància de la col·laboració público privada amb projectes com aquests i ha reiterat el seu agraïment a Reale Foundation “per abanderar la responsabilitat social corporativa amb la seva implicació amb la societat civil tot contribuint a facilitar la vida quotidiana de la ciutadania”.

Lliurament material informàtic campanya Jo sumo pel meu barri

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.