Notes de premsa

Nous tallers participatius per assentar les bases de l’Estratègia de desenvolupament socioeconòmic de l’ocupació a Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 3/05/2021
Reunió estratègia de desenvolupament socioeconòmic de l’ocupació a Reus

Aquesta setmana tindran lloc els dos darrers tallers de treball telemàtics que serviran per establir les bases de l’Estratègia de desenvolupament socioeconòmic de l’ocupació a Reus. Estan adreçats a representants de tots els sectors productius, professionals, entitats, institucions socials i agents en general, de la ciutat i del territori, i són organitzats per la regidoria d’Empresa i Ocupació i Mas Carandell, amb el suport de la consultora Notus.

Concretament els propers espais col·laboratius per aportar visió a l'estratègia tindran lloc, demà dimarts dia 4, el d’Ocupació de qualitat i inclusió socials, que debatrà específicament sobre ocupació, i dijous dia 6, el de Governança de l’estratègia. Seran de 16 a 18h a través de la plataforma Zoom, i per participar només cal sol·licitar-ho per correu a: [email protected].

Carles Prats, regidor d’Empresa i ocupació posa de manifest “la necessitat de crear, aprofitar i mantenir xarxes/espais de trobada entre els diferents agents socioeconòmics i espais de relació del territori per millorar la comunicació, i conèixer i aprofitar el recursos existents. Les mateixes persones participants als tallers passats han fet palesa aquesta necessitat de disposar d’espais de diàleg amb l'Ajuntament, per cercar solucions als problemes derivats de la crisi que estem vivint i a d'altres més estructurals”.

Les dues primeres taules de treball per assentar les bases van tenir lloc la setmana passada: Consolidació i evolució dels sectors estratègics i Suport a microempreses i petites empreses, i van aplegar una trentena d’agents, principalment empreses de sectors diversos (indústria, turisme, agroalimentari, comerç i serveis...) i ens vinculats a la formació (instituts, universitat).

Aquest procés de cocreació més l'anàlisi de les dades socioeconòmiques, seran la base per elaborar l’estratègia, que es presentarà a tots els agents el proper mes de juny.

Aquest projecte neix de les accions prioritzades als Espais d'Acció Col·lectiva de Reus 2020, la incorporació de les prioritats de les polítiques i directrius europees (Agenda 2030, ODS, Next Generation EU, React UE) i de les línies de concreció a nivell estatal i local diverses (Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència; Reactivació Econòmica i Protecció Social).

Reunió estratègia de desenvolupament socioeconòmic de l’ocupació a Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.