Notes de premsa

Nova il·luminació a la façana de l’Escola Pompeu Fabra

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 2/04/2019
Imatge virtual de la nova il·luminació de la façana de l'Escola Pompeu Fabra
Imatge virtual de la nova il·luminació de la façana de l'Escola Pompeu Fabra

L’Escola Pompeu Fabra disposarà d’una nova il·luminació ornamental a la seva façana, com a part del paquet de millores que l’Ajuntament està realitzant als centres educatius de la ciutat, dels quals com a titular també n’és responsable del manteniment.

Amb motiu de l’Any Pere Caselles, l’Ajuntament de Reus va realitzar i executar el projecte de posar en valor l’obra d’aquest arquitecte, en especial en els casos de dos centres educatius dissenyats per ell: les escoles Prat de la Riba i Pompeu Fabra. La nova il·luminació de l’Escola Prat de la Riba es va estrenar el 20 de març de 2018.

Enguany és el torn de l’Escola Pompeu Fabra: durant l’acte del passat 1 de desembre de 2018 de commemoració de l’any Pompeu Fabra, l’alcalde va anunciar en aquest centre educatiu l’execució d’aquest projecte d’il·luminació de l’edifici de Pere Caselles, patrimoni històric de la ciutat.

Amb aquesta intervenció, mitjançant la instal·lació d’uns punts de llum estratègics, es ressaltarà la singular arquitectura de l’edifici. La durada prevista dels treballs és de dos mesos, malgrat que el gruix de la instal·lació es durà a terme en el període vacacional de Setmana Santa, aprofitant l’absència d’activitat escolar.

Projectors LED
L’obra ha estat adjudicada a l’empresa Tesecnia SA per un import total de 33.857,01 euros. L’actuació comprèn els treballs de muntatge de la nova instal·lació, així com tots els recursos i mitjans necessaris per a l'execució, entre els que s’inclouen els projectors LED que destacaran la façana de l’edifici.

Amb aquestes millores es pretén anar més enllà del manteniment i posar en relleu el valor arquitectònic d’aquests singulars edificis municipals, que són una part molt valuosa del patrimoni històric reusenc, alhora que equipaments destinats a l’ensenyament.

Imatge virtual de la nova il·luminació de la façana de l'Escola Pompeu Fabra
Imatge virtual de la nova il·luminació de la façana de l'Escola Pompeu Fabra

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.