Notes de premsa

Nova jornada de l'Escola d'Amor i de Passió

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 20/11/2023
Cartell Escola d'Amor i de Passió

La regidoria de Salut i Esports ha organitzat per a aquest dissabte dia 25 de novembre una nova jornada de l'Escola d'Amor i de Passió pensada com a suport en les relacions afectives i sexuals. Aquesta és una activitat per a persones adultes i es farà de les 11:00 h fins a les 14:00 h, a l'escola Alberich i Casas. 

La jornada està coordinada des del Grup de drets sexuals Reus per oferir als participants un espai, íntim, acollidor, divertit i professional, per aprendre a millorar sobre les vides afectives i sexuals.

Es tracta d'una proposta oberta, que acceptarà propostes dels participants per tal de poder adaptar els continguts de la sessió a les necessitats que puguin ser-los útils. 

L'activitat està dinamitzada per María Lozano, terapeuta sexual i de parella. @FluirEnElAmor

La participació és gratuïta, però cal inscripció prèvia clicant aquí. Les places són limitades.

 

Cartell Escola d'Amor i de Passió
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.