Notes de premsa

Obert el període per a la presentació de projectes al Fòrum d’Inversió CAT SUD

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 24/11/2021
Presentació 5é Fòrum Inversió CAT SUD

Les persones emprenedores que desitgin participar en la nova convocatòria del Fòrum d’Inversió CAT SUD ja poden presentar els seus projectes fins al 15 de desembre. La 5a edició del Fòrum d'Inversió CAT SUD se celebrarà el proper 10 de febrer a l'Auditori de firaReus Events, a Reus. Els ajuntaments de Reus i Tarragona, la Diputació, la Universitat Rovira i Virgili i l'Agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ) organitzen un any més aquest espai d'oportunitats que reuneix empreses emergents d’arreu de Catalunya que busquen finançament per als seus projectes amb possibles inversors.

Després d'una selecció de les millors iniciatives, les persones emprenedores escollides tindran l'oportunitat d'exposar públicament els seus projectes davant dels inversors presents al Fòrum CAT SUD. A més, aquesta iniciativa també oferirà als seleccionats assessorament especialitzat per perfeccionar les habilitats a l'hora de comunicar el seu projecte empresarial. Hi poden participar projectes constituïts en els darrers cinc anys i amb seu social a Catalunya. Els i les  interessades es poden adreçar a la regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, al correu electrònic [email protected] o al telèfon 977 010 043.

El Fòrum d'Inversió CAT SUD va néixer per facilitar el procés de cerca de finançament per a projectes empresarials, i d'aquesta manera potenciar l'emprenedoria al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès. A més, pretén posicionar aquest territori com un espai de lideratge per atraure talent i amb potencial per impulsar alternatives empresarials.

 

 

Presentació 5é Fòrum Inversió CAT SUD
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.