Notes de premsa

Oberta la convocatòria per a la petició d’usos esportius per la temporada 2020/2021 del nou Polilleuger Municipal Cèlia Artiga

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 15/09/2020
Visita polilleuger Cèlia Artiga

Reus Esport i Lleure ha obert la convocatòria extraordinària per a la petició d’usos esportius del nou polilleuger Municipal Cèlia Artiga, un cop finalitzades les obres de construcció d’aquest nou equipament. La franja horària a sol·licitar és de dilluns a divendres de 18:00 h a 22:30 h per a entrenaments i, dissabtes tarda i diumenges matí o tarda, per competició. L’horari escolar i extraescolar, així com els dissabtes al matí es reservaran a les peticions escolars del mateix centre o altres centres de proximitat.

La convocatòria estableix qui pot fer la petició així com els criteris de concessió.

Les peticions s’hauran de presentar al Registre de l’Oficina d’Atenció a l’Usuari de Reus Esport i Lleure SA al carrer Mallorca, 1 emplenant els formularis que es poden descarregar del lloc web de l’empresa municipal  www.reusesport.cat/

El termini de presentació finalitza el 24 de setembre i la previsió d’inici de temporada per aquest nou equipament està previst inicialment per la setmana del 5 d’octubre.

Visita polilleuger Cèlia Artiga
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.