Notes de premsa

Oberta la preinscripció per a la nova escola taller Lluís Domènech i Montaner II

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 14/10/2003

titut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell busca 48 persones en situació d'atur, amb edats compreses entre els 16 i els 24 anys, per iniciar la nova escola taller Lluís Domènech i Montaner II. Aquest projecte, que dóna continuïtat a les obres realitzades els dos darrers anys, s'inicia el dia 30 d'octubre de 2003 i finalitzarà el 29 d'octubre de 2005.

Mitjançant la restauració d'una part del Pavelló número 6 de l'Institut Pere Mata de Reus, un edifici emblemàtic del Modernisme reusenc, es formarà a 32 nois i noies en les especialitats de auxiliars d'obra i rehabilitació, auxiliars de pintura decorativa i auxiliars de fusteria i restauració de mobles.
Què és l'escola taller?
L'Escola taller és un programa que combina les accions de formació amb el treball productiu. La seva durada és de dos anys i s'adreça a nois i noies menors de 25 anys en situació d'atur. Durant els sis primers mesos l'alumnat rep una beca del Departament de Treball, Indœstria, Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya. A partir de la segona fase, els alumnes són contractats mitjançant contracte de formació.
Aquest programa està subvencionat per fons públics, en concret, és el resultat de la col·laboració econòmica entre l'Ajuntament de Reus, el Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.
Objectius de l'escola taller
L'objectiu d'aquest programa és millorar l'ocupació de les persones joves, facilitant la seva inserció laboral, mitjançant la professionalització i l'adquisició d'experiència. L'aprenentatge i la qualificació s'alternen amb un treball productiu en activitats relacionades amb la recuperació del patrimoni artístic de la ciutat de Reus.
Les persones interessades en aquest programa poden assistir a la sessió informativa que tindrà lloc a l'IMFE Mas Carandell el proper 20 d'octubre, a les 10.00h. Per més informació, les persones interessades poden contactar amb amb l'IMFE Mas Carandell, situat al C/ Terol, 1 (barri Gaudí), trucant al telèfon 977 331 837 / 977 331 838.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.