Notes de premsa

Oberta a tota la ciutadania l’enquesta online per aportar idees al Pla Municipal de la Gent Gran

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 5/12/2018

Aquest dimecres, 5 de desembre, s’inicia la fase d’enquestes online del procés de diagnosi del Pla Municipal de la Gent Gran. Una enquesta online oberta a tota la ciutadania (independentment de la seva edat) perquè pugui generar propostes, opinar i aportar la seva visió sobre l’orientació que ha de tenir el Pla Municipal de la Gent Gran. L’enquesta online es pot realitzar a través del web participo.cat/reus, on també es podrà fer un seguiment de les diferents fases de la diagnosi.

La Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència va engegar fa poques setmanes el procés d’elaboració del Pla Municipal de la Gent Gran posant en marxa la fase de diagnosi, que inclou la recollida de dades a través d’entrevistes personals, la recerca documental i les enquestes on-line.

Des de la Regidoria es convida el conjunt de la ciutadania i el teixit social a construir les polítiques que han de guiar l’acció municipal adreçada a les persones grans a partir d’un nou enfocament de la vellesa centrat en la diversitat de situacions que viu la població reusenca de més de 60 anys i la consideració de la ciutadania de més edat com a persones capaces de participar activament en la comunitat.

Les enquestes online que ja són accessibles a tota la ciutadania es poden realitzar també als centres cívics en el cas de les persones que ho requereixin.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.