Notes de premsa

Obertes les inscripcions per a la Lliga Mil·leni de Futbol 7, a les noves instal·lacions del Districte V

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 8/09/2004

cietat municipal Reus Esport i Lleure organitza per a aquesta temporada 2003-2004 la lliga de Lleure de Futbol 7, ”Mil·leni”. La competició es jugarà a les noves instal·lacions de Districte V i es jugarà íntegrament en un camp de gespa artificial d’última generació.

La lliga pretén donar resposta a l’alta demanda existent de competicions d’aquest tipus, i principalment de futbol 7 de lleure, i va dirigida a col·lectius, grups d’amics, empreses, etc, que vulguin gaudir del futbol en unes condicions i una instal·lació de màxima qualitat, i on es prioritzarà el joc net i la diversió.
En tractar-se de la primera lliga d’aquest tipus que es juga en gespa artificial a la demarcació, i tenint en compte l’elevada qualitat de la instal·lació i la bona comunicació viària (a la sortida Reus-Universitat de la variant sud de Reus), la lliga tindrà àmbit provincial i equips de procedències molt variades.
La lliga es desenvoluparà de setembre de 2004 a maig de 2005 i es jugarà els dimarts i els dijous, des de les 20:00 h el primer partit, a les 22:30 h l’últim. Els equips jugaran sempre el mateix dia, o dimarts o dijous; únicament canviarà l’hora del partit segons la jornada.
La nova zona esportiva del Districte V compta amb les següents instal·lacions
2 camps de futbol 7 de gespa artificial
1 camp d’escalfament de gespa artificial
Grada coberta amb seients
Vestidors d’equip
Infermeria
Servei de bugaderia (per als equips que ho contractin)
Servei de Bar Cafeteria
Àmplia zona d’aparcament lliure
Infermeria
La lliga es desenvoluparà durant els mesos de setembre i maig i consistirà en una lliga regular amb una play-off classificatori al final de la lliga.
L’organització ofereix:
Jugar un mínim de 25 partits per equip
Arbitratges qualificats en cada partit
Fair-play en el desenvolupament de la competició
Assegurança d’assistència mèdica
Actualització diària dels resultats i classificació a internet
Servei de bugaderia (aquest servei te un cost de 12 equipatge complert de l’equip).
Per formalitzar les inscripcions cal adreçar-se al Pavelló Olímpic Municipal (c/Mallorca s/n. Tel: 977 300 091 i fax 977 772 366).

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.