Notes de premsa

Obertes les inscripcions per la nova programació de tallers del Casal de les Dones

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 26/05/2023
Cartell nova programació taller Casal Dones

El Casal de les Dones presenta una nova programació de tallers que s’iniciaran a partir del 29 de maig amb una duració prevista fins a mitjans de juny. Entre altres objectius, les activitats se centren a donar l’oportunitat a les dones participants de desenvolupar els seus talents, augmentar el creixement personal i crear xarxes entre elles.

L’obertura de les inscripcions es farà avui divendres 26 a les 12h, fins que els tallers tinguin totes les places ocupades. Les inscripcions es poden fer on-line a través del web inscripcions.reus.cat. Per a qualsevol consulta us podeu adreçar al Casal de les Dones.

Els tallers són els següents:

  • Tallers de música i moviment

        Col·laboració amb la Fundació Camerata XXI. Una manera d’acostar la música i el moviment per totes aquelles dones que vulguin experimentar els sons d’una manera diferents.

        29 maig i 5 de juny de 2023 de 18 a 19,30h

        Casal de les Dones

  • Iniciació al Crossfit

        Col·laboració amb Tiburon Crossfit

        8 i 15 de juny de 2023

        19 a 20 h

        Gimnàs Centre Cívic del Carme

  • Tastet de costura. Col·laboració Projecte Lletres del Biel.

        Una voluntària ens ensenyarà a cosir i aprofitem l'oportunitat per cosir lletres per posar a les incubadores dels petits nadons lluitadors que han arribat abans de temps i d’aquesta manera fer l’estada una mica més acollidora, per a ells i les seves         famílies.

        13 de juny a les 10 a 12h

        Casal de les Dones

  • Totes Som Cultura.

        Sortida des d’un punt de vista femení i per conèixer espais de la ciutat, d’una manera diferent.

        15 de juny a les 10h

  • Teatre: Heroínas de lo impossible

        Organitzat per Heroïnes Anònimes

        Cal Massó

 

Cartell nova programació taller Casal Dones
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.