Notes de premsa

Obres de millora de la xarxa d'abastamant d'aigua al carrer de Mare Molas

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 30/07/2019
Obres aigües carrer Mare Molas
Plànol de les obres

Aigües de Reus ha iniciat obres en l’entorn del carrer Mare Molas (entre Avinguda Països Catalans i Carrer Sor Lluïsa Estivill), que se sumen a la millora general que ja s’ha fet en aquest carrer al llarg dels darrers anys mitjançant la reposició d’altres trams de la xarxa d’abastament. La durada prevista dels treballs actuals és de dues setmanes.

La intervenció que ara es porta a terme té com a finalitat la millora de les condicions de servei de la xarxa d’abastament, en substituir algunes canonades que presenten un estat deficient o que s’han degradat amb el pas del temps. El cost total dels treballs ascendeix a 46.824,88 euros.

L’alcalde de l’Ajuntament de Reus, Carles Pellicer, ha volgut destacar una vegada més que “tal com és habitual amb les obres de reparació i manteniment de les infraestructures bàsiques del servei, les obres que duem a terme no representen cap despesa per als veïns dels carrers afectats, sinó que estan finançades en la seva totalitat per l’empresa municipal d’aigües”.

Obres aigües carrer Mare Molas
Plànol de les obres
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.