Notes de premsa

Persones de diferents religions es trobaran demà al Centre Cívic Ponent per parlar de “La força de l’espiritualitat en temps de Covid”

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 22/09/2020
Cartell grup diàleg

El Grup de Diàleg interreligiós i interconviccional de Reus, membre de l'associació Audir, organitza aquest dimecres 23 de setembre a les 19 hores, una taula rodona amb el títol “La força de l’espiritualitat en temps de Covid”, al pati exterior del Centre Cívic Ponent. La benvinguda a l’acte anirà a càrrec d’Arnau Oliveres, coordinador del grup, i presentarà i moderarà la taula M. Carme Just. Hi intervindran Miguel Ángel Correas, Emilia Monserrat i Juan Carlos Peñalver. Per concloure l’acte, hi haurà una actuació de La Nova Moixiganga (Reus Circ Social). L’objectiu és explicar com pot ajudar l’espiritualitat a fer front a la situació d’emergència sanitària, social i econòmica generada per la pandèmia de la Covid-19 i a la nova manera d’establir relacions entre les persones.

Per assistir-hi cal inscripció prèvia (al telèfon 680153471 o [email protected]) i s’hauran de seguir les mesures sanitàries per evitar el contagi de la Covid-19, com portar mascareta i mantenir la distància interpersonal.

Aquesta taula rodona es fa en el marc de les festes de Misericòrdia i compta amb la col·laboració de la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Tarragona i de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus.

Cartell grup diàleg
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.