Notes de premsa

Pilarin Bayès presentarà el llibre del Calendari Festiu a Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 25/01/2023
Llibre Pilarín Bayès

La il·lustradora Pilarín Bayès serà aquest divendres dia 27 de gener, a partir de les 18:00 h, a Reus per presentar la publicació "Petita història del Calendari festiu de Reus". L'acte es farà al Castell del Cambrer.

Des de ReusCultura s'informa que l'artista signarà llibres a totes les persones que s'acostin a la presentació i que portin el seu exemplar.

Aquesta publicació és una de les novetats presentades aquestes darreres festes de Nadal i forma part de la col·lecció de petites històries fetes per la il·lustradora. A través de la seva mirada, vol donar una visió de totes les activitats, vinculades amb el calendari festiu, que són característiques de la ciutat de Reus.

El llibre es pot comprar a la Casa Rull i als museus de la ciutat. 

Llibre Pilarín Bayès
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.