Notes de premsa

Pla especial d’actuació al parc Gandhi, amb treballs intensius de neteja, manteniment i jardineria

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 12/02/2024
Treballs de jardineria al parc Gandhi
Treballs de jardineria al parc Gandhi

L'Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Via Pública, porta a terme aquesta setmana un pla d'actuació especial de neteja i manteniment del parc Gandhi, a través del treball coordinat de l'empresa concessionària dels serveis de neteja viària i recollida d'escombraries, les Brigades Municipals i el servei de Jardineria.

El pla, que incidirà en el mobiliari urbà, els elements de jocs infantils, la jardineria i els espais no vegetals, és fruit de l'escolta activa del govern de Reus, les visites de proximitat als barris i les reiterades queixes veïnals.

Daniel Marcos, regidor de Via Pública afirma: “El parc Gandhi necessitava una posta a punt en profunditat. I això és el que hem programat aquesta setmana, amb una actuació intensiva dels diferents serveis municipals implicats, per tal de deixar l'espai en les condicions que es mereix i ens reclama la ciutadania”.

El Pla d'actuació especial s'inicia aquest dilluns 12 de febrer, amb la previsió de finalitzar divendres que ve. Les actuacions que es portaran a terme són:

  • Serveis de Neteja: Neteja de mobiliari divers com fanals, enllumenat i bancs; i neteja dels espais no vegetals.

  • Brigades Municipals: Pintada de mobiliari divers com fanals i bancs, etc, substitució de cartelleria del parc, substitució de la goma malmesa de les muntanyetes, retirar del paviment del voltant dels arbres que està aixecat.

  • Servei de Jardineria: Extracció de l'arbre mort, reparació de la xarxa de reg que està aixecada, neteja de fulles els parterres, replantació, neteja de restes vegetals als espais enjardinats, i neteja de camins i/o marcació d'altres amb sauló.

Treballs de jardineria al parc Gandhi
Treballs de jardineria al parc Gandhi

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.