Notes de premsa

Poesia i rumba aquest dilluns al cicle Biblioteques amb DO

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 22/07/2019
Rumbesia

El cicle estiuenc Biblioteques amb DO que té lloc cada dilluns del mes de juliol a les 20:00 h porta aquesta setmana a Reus l'actuació de la Companyia La Última y nos vamos. En aquesta ocasió presentarà un recital de poesia fusionat amb rumba que s'ha titulat "Rumbesia". 

Els pomes que conformen el recital són d'autors catalans com Joan Salvat Papasseit, Miquel Martí i Pol, Montserrat Abelló, Josep Maria de Segarra, Joan Oller o Maria Mercè Marçal, entre altres. 

El recital de poesia està format per 12 poemes d'autors catalans adaptats a rumba, així com una revisió de cançons poètiques i adaptacions al català de clàssics. 

El cicle és organitzat per les Biblioteques Municipals de la Regidoria de Cultura, amb la col·laboració de la DO Catalunya. Cal recordar que el cicle és gratuït i que tots els assistents podran visitar, a més, i fins a finals d'aquest mes de juny l'exposició de 4 obres de l'artista Sofia Idoia basades en 4 referències de la DO Catalunya. Aquesta mostra es pot veure a la Sala Central de la Biblioteca Xavier Amorós. 

Rumbesia
Fitxers relacionats:
Tipus de fitxer Rumbesia 582.8 KB

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.