Notes de premsa

Premi al Programa de Gestió Alimentària de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 27/11/2019
Premi al Programa de Gestió Alimentària
Programa Gestió Alimentària

El programa de Gestió Alimentària de Reus, liderat per la regidoria de Benestar Social, ha estat premiat amb un accèssit en la categoria de millor iniciativa de treball en xarxa a l’hora de promoure l’aprofitament alimentari en la primera edició dels premis contra el malbaratament alimentari de Mercabarna que es van lliurar el dilluns 25 de novembre a Barcelona. Els guardons, que duen el nom de Paco Muñoz, reconeixen incitatives que funcionen per evitar llençar aliments dins de la cadena de producció i distribució.

La regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella destaca la importància de rebre aquest reconeixement: «El Jurat va destacar que ens atorgaven el premi per tractar-se d'un projecte molt sòlid amb gran impacte social i que implica a molts actors. Per això, aprofito aquesta ocasió per agrair, un cop més, la implicació i el suport de moltes organitzacions de tota mena (entitats, centres especials de treball, empreses, institucions, administracions...) que fan possible que aquest reconegut programa, pioner en l’àmbit social i mediambiental, continuï endavant i vagi creixent amb noves iniciatives».

Premi al Programa de Gestió Alimentària
Programa Gestió Alimentària

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.