Notes de premsa

Presentació de l'Agenda LLlatinoamericana a l'Arxiu Històric Municipal

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 23/10/2003

divendres, 24 d'octubre, a les 20:00 h, l'Arxiu Històric Municipal de Reus acollirà la presentació de l'Agenda Llatinoamericana Mundial, del 2004, que tindrà la presència d'Orlando Pineda, educador popular i coordinador de la Croada Nacional d'Alfabetització de Nicaragua.

La presentació de l'acte anirà a càrrec de la regidora de Solidaritat i Cooperació, M. Teresa Vallverdú, i de Jordi Planas, coordinador de la Campanya de l'Agenda Llatinoamericana. Els ponents atendran els mitjans de comunicació interessats a les 19:30 h a l'Arxiu Històric Municipal (plaça del Castell).

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.