Notes de premsa

Presentació de l’exposició «Teologia i ascètica», a la Biblioteca Central Xavier Amorós

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

t dissabte, 12 de novembre, a les 19 h, es farà a la Biblioteca Central Xavier Amorós la presentació pública i visita comentada de l’exposició «Teologia i ascètica», que aplega llibres i documents relacionats amb aquest àmbit. Aquesta exposició es pot visitar a la Biblioteca Central des del passat dia 2 de novembre i finalitzarà el dia 30 del mateix mes. Amb motiu d’aquesta exposició s’han programat les activitats paral·leles següents:

- Presentació del llibre Otra teología es posible. Pluralismo religioso, interculturalidad y feminismo, de Juan José Tamayo. Dimecres, 16 de novembre, a les 20 h.
- Visita guiada a l’església parroquial de Sant Martí de l’Aleixar, a càrrec de la filòloga i professora Fina Anglès, en el marc de la ruta Mir-Manent. Dissabte, 19 de novembre, a les 10 h.
- Projecció de la pel·lícula Ordet (1955), de Carl Theodor Dreyer. Presentació i col·loqui a càrrec de Ramon Pallicé. Dijous, 24 de novembre, a les 19 h.

El programa d’activitats «Teologia i ascètica» s’emmarca en el cicle d’exposicions «La literatura de la fe», que es du a terme a la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.