Notes de premsa

Presentació del projecte del polilleuger de l'Escola Cèlia Artiga a la comunitat del centre i als veïns del barri

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 31/05/2018
Imatge virtual del polilleuger del Cèlia Artiga
Imatge virtual del polilleuger del Cèlia Artiga
Imatge virtual del polilleuger del Cèlia Artiga

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat d'altres membres del govern municipal (com el regidor d'Esports, Jordi Cervera, i la regidora d'Ensenyament i Política Lingüística, M. Dolors Sardà) i del grup municipal del PSC (com el seu portaveu, Andreu Martín) ha presentat aquesta setmana el projecte de construcció del polilleuger annex a l'Escola Cèlia Artiga a la comunitat educativa d'aquest centre i a les associacions de veïns del barri Sol i Vista i de la urbanització Pelai on s'ubicarà aquest equipament.

A la reunió hi han assistit representants de la direcció i de l'AMPA de l'escola, així com de les entitats veïnals de la zona on s'ha de construir el nou pavelló esportiu. Els projecte es redactarà i licitarà el 2018, amb la previsió que les obres s'acabin el 2019.

Aquest polilleuger és previst que tingui una superfície de 2.245 metres quadrats amb una pista poliesportiva de 22x44 metres, apta per a la pràctica de les modalitats esportives de sala, inclosos el patinatge i l'hoquei patins.

Els polilleugers són una aposta per cobrir la ciutat d'instal·lacions esportives de proximitat i facilitar la pràctica esportiva de tots els col·lectius. Aquests equipaments tenen com a objectiu respondre a les necessitats escolars, tant pel que fa a les activitats docents d'educació física com a les activitats extraescolars esportives.

L'ús social dels nous polilleugers seguirà la línia dels que ja existeixen a hores d'ara a la ciutat, és a dir, amb una distribució de tres franges horàries: horari escolar (per activitats docents pròpies del centre escolar o, puntualment, de centres escolars propers), horari extraescolar (de dilluns a divendres al migdia i en horari correlatiu a l'escolar a la tarda, també per a competicions escolars els dissabtes al matí) i un horari social d'ús esportiu per a projectes i programes municipals, entitats esportives, veïnals i activitats d'esport per a tothom (de dilluns a diumenge).

Origen de l'acord
La construcció d'aquest polilleuger és fruit de l'acord entre el govern municipal i el grup municipal del PSC per destinar el gruix del romanent de la liquidació dels comptes municipals de 2017 a la construcció de dos polilleugers (el de l'Escola Cèlia Artiga i un altre a l'Escola Joan Rebull) amb una inversió aproximada d'1.215.000 euros per a cada un dels pavellons.

A més, una part d'aquest superàvit dels comptes de 2017 es destinarà a finançar la redacció del projecte executiu del pavelló del Molinet, vinculat a l’Institut Roseta Mauri, amb un import de 70.000 euros. La redacció del projecte es farà enguany i la previsió d'execució de les obres és entre els anys 2019-2020.

Imatge virtual del polilleuger del Cèlia Artiga
Imatge virtual del polilleuger del Cèlia Artiga
Imatge virtual del polilleuger del Cèlia Artiga

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.