Notes de premsa

Presentació del projecte Magnet a l'Escola Rubió i Ors en aliança amb el Centre de Lectura de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 27/10/2021
Projecte Magnet Escola Rubió i Ors
Roda de premsa Projecte Magnet a l'Escola Rubió i Ors
Aula de l'Escola Rubió i Ors

El programa Magnet es desenvolupa a l’Escola Rubió i Ors de Reus en aliança amb el Centre de Lectura de Reus, que treballen de forma conjunta per a potenciar els aprenentatges artístics.

MAGNET. Aliances per a l’èxit educatiu” és un programa que involucra centres educatius i institucions de referència en projectes educatius innovadors i de qualitat. L’objectiu és acompanyar els centres educatius en el desenvolupament de projectes portats a terme en aliança amb una institució d’excel·lència. Magnet és un programa impulsat conjuntament pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Jaume Bofill i l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, en col·laboració amb ajuntaments com és el cas de Reus.

Les institucions que hi participen són institucions capdavanteres en un camp de coneixement específic (ciència, tecnologia, art, comunicació audiovisual, etc.) que tenen un compromís educatiu amb la societat, i una gran capacitat de transferir innovació i coneixement.

Des d’aquest curs 2021-22, el programa Magnet es desenvolupa a l’Escola Rubió i Ors de Reus, convertint-se així en el segon centre educatiu en formar part del programa juntament amb l’Escola Marià Fortuny, que manté aliança amb l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la URV  i el  Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya.

L'alcalde de Reus, Carles Pallicer, ha manifestat que "el projecte Magnet demostra el compromís que tenim a la ciutat amb tots els centres educatius, des de les escoles bressol, a les escoles o als instituts. I demostra també un treball ferm a favor de la no segregació escolar i a l’equitat en l’educació per tal d’aconseguir una societat reusenca del demà més equitativa, equilibrada i justa".

A la presentació hi han assistit a banda de l'alcalde de la ciutat, Joan Cuevas, director general d’Innovació, Recerca i Cultura Digital del Departament d’Educació de la Generalitat; Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill; Lluís Miquel Pérez, president del Centre de Lectura; Empar Pont, secretària general de la mateixa entitat, i Noèlia Moliner, directora de l’Escola Rubió i Ors.

Projecte Magnet Escola Rubió i Ors
Roda de premsa Projecte Magnet a l'Escola Rubió i Ors
Aula de l'Escola Rubió i Ors

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.