Notes de premsa

Presentació programació associació concerts de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 22/09/2020
Programació Associació de Concerts de Reus
Roda de premsa Programació Associació de Concerts de Reus

L’Associació de Concerts de Reus ha presentat aquest dimarts la seva programació per a la temporada 2020-2021, un cicle musical que començarà el dia 2 d'octubre i que s'allargarà fins al 29 de maig. Aquesta serà la primera de les dues temporades en que l’associació commemora el centenari de la institució, fundada el setembre de 1921, que es desenvoluparà al llarg de tot l’any 2021 i part del 2022.  

Sota la direcció artística de Marc Moncusí, la temporada constarà d’un total de 22 activitats, incloent col·laboracions amb el Teatre Fortuny i l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

El primer concert de la programació tindrà lloc al Teatre Fortuny el dia 2 d’octubre, a les 21:00 h, amb el recentment creat Ballet Contemporani de Catalunya amb l’espectacle “Xoc Anti-Tempo”, en una producció participada també per la Fundació Teatre Fortuny.

De la programació destaca el concert del mític pianista croat Ivo Pogorelich interpretant Chopin que tindrà lloc el divendres 21 de maig, a les 21.00 hores, al Teatre Fortuny;  els quatre concerts de l’orquestra resident Camerata XXI-Ciutat de Reus; el ja tradicional Concert de Cap d’any a càrrec de l’Orquestra Simfònica del Vallès; o el jazz festiu amb La Vella Dixieland en el concert benèfic a favor, aquest any, de la Fundació Rosa Maria Vivar, organitzat conjuntament amb El Círcol el divendres de Carnaval.

També destaca l’òpera bufa La Canterina de F.J.Haydn, una producció del Teatre de les Comèdies dirigida musicalment i escenogràficament pels reusencs Marcel Pascual i Jordi Vall.

El cicle de cambra comptarà amb reconeguts músics reusencs com el violoncel·lista Roger Morelló, el Trio Brull-Salvadó-Mor, el saxo baríton Joan Martí Frasquier i Lluís Capdevila Trio. Per la seva banda, actuaran els pianistes Manel Camp i Vadim Palmov i l'Harmonie Ensemble-Orchestra, dirigit per Fabián Panisello, presentarà el Pierrot Lunaire de Schönberg amb la veu de la soprano Lorena Valero.

El regidor de Cultura, Daniel Recasens, destaca el centenari de l'entitat "com una fita importantíssima", així com el fet que, temporada rere temporada, l'Associació s'està "engrandint, modernitzant i adaptant a les exigències actuals".  

Programació Associació de Concerts de Reus
Roda de premsa Programació Associació de Concerts de Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.