Notes de premsa

Presentada la instal·lació artística “Atemporal” de Marie-France Veyrat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 11/12/2018
Escultura de Marie-France Veyrat foto de família
L'artista presenta la seva obra
Presentació de l'escultura

Aquest dimarts s’ha presentat la instal·lació de la peça escultòrica pública “Atemporal” de l’artista Marie-France Veyrat que s’ha col·locat al carrer Valentí Almirall, cantonada amb el raval de Santa Anna, número 48.

Aquesta peça es va instal·lar inicialment a la plaça de la Farinera en el marc de l’activitat UrbanArt organitzada amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 una commemoració que va aportar una àmplia programació d’activitats que van fer de la ciutat un espai de projecció de l’aposta per la cultura i pel talent dels creadors.

Amb el nou emplaçament que se li ha donat a la peça es reforça la voluntat de la ciutat amb la vinculació de la cultura reusenca amb l’art més contemporani.

Marie-France Veyrat és una artista multidisciplinar, interessada en els nous llenguatges de la creació artística. Francesa de naixement i reusenca d’adopció s’ha especialitzat en l’art electrònic i el digital.

Precisament també durant l’any 2017 i en el marc de la capitalitat cultural, la ciutat va poder gaudir amb una exposició al Museu de Reus d’art electrònic, dels fons de l’empresa BEEP i provinent dels premis Arcomadrid/BEEP, dels quals Veyrat és fundadora i presidenta del jurat.

Escultura de Marie-France Veyrat foto de família
L'artista presenta la seva obra
Presentació de l'escultura

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.