Notes de premsa

Primera edició del torneig Mare Nostrum Cup Futsal, els dies 4 i 5 de maig

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 2/05/2018
Presentació torneig Mare Nostrum Cup Futsal Reus
Presentació torneig Mare Nostrum Cup Futsal Reus

L’organització Mare Nostrum Cup, en col·laboració amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus i Reus Esport i Lleure, ha programat els dies 4 i 5 de maig la primera edició del Mare Nostrum Cup Futsal, dedicada a l’esport del futbol sala i en especial a les categories de base. Tal i com passa amb les competicions de bàsquet i futbol organitzades també per Mare Nostrum en col·laboració amb la Regidoria d’Esports, s’espera que aquest nou torneig esdevingui un referent a Catalunya.

Les categories que inclourà aquesta competició aniran des de la Prebenjamí fins a la Cadet masculí. Es preveu la participació d’un total de 44 equips, amb més de 550 participants i fins a uns 1.000 acompanyants, de manera que aquest important volum de persones gaudiran de Reus i la Costa Daurada durant els dies que es disputin els 96 encontres previstos, repartits entre diferents equipaments de la capital del Baix Camp i Salou.

A Reus i a Salou
A la ciutat de Reus es jugaran partits al Pavelló Olímpic Municipal i als polilleugers Alberich i Casas i Ciutat de Reus. Les activitats que es realitzin a Salou es faran al Pavelló de Ponent.

El torneig tindrà un abast més enllà de les fronteres de Catalunya, amb equips procedents de Barcelona, Tarragona, Saragossa i Alacant. Des de l’organització s’ha agraït la col·laboració dels Ajuntaments de Reus i Salou, de la Federació Catalana de Futbol Sala i de diferents patrocinadors, com són Hotels 4R i la companyia Daurada Bus. El responsable de l’entitat Mare Nostrum Cup, Albert Viñas, ha afegit que “la Costa Daurada esdevindrà la capital del Futbol Sala durant aquest cap de setmana i esperem que seguint la línia del futbol i bàsquet sigui un èxit de participació i organització, garantint uns dies d’esbarjo, oci i convivència per a tots els participants i un motiu de promoció del nostre territori”.

Per la seva part, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus, Jordi Cervera, ha agraït a l'entitat Mare Nostrum "la confiança que ha dipositat novament en la ciutat de Reus per organitzar un gran esdeveniment esportiu, del qual ha remarcat la capacitat d'atracció d'esportistes, acompanyants i persones interessades en l'esport que també contribueixen a promocionar Reus com a capital esportiva i com a capital cultural i turística".

A la presentació d'aquest dimecres hi ha assistit també el seleccionador català absolut de futbol sala i exentrendador del Barça de Divisió d'Honor, Santi Gea, el qual s'ha mostrat molt agraït i il·lusionat per col·laborar amb l'organització del torneig. Gea ha destacat la importància de tornejos com el que es realitzarà aquest cap de setmana a Reus per formar els joves esportistes en el món de la competició i ajudar-los a adquirir coneixements i experiència amb vista al seu possible futur professional. 

El dia 6 de maig, darrera jornada del campionat, és previst que dos jugadors de l'actual divisió d'honor de futbol sala, Juanqui i Pol Pacheco, assisteixin a l'acte de lliurament de premis i hi participin com a convidats. Les finals de les diferents categories es disputaran diumenge al Pavelló Olímpic Municipal.

Presentació torneig Mare Nostrum Cup Futsal Reus
Presentació torneig Mare Nostrum Cup Futsal Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.