Notes de premsa

Primera sessió del programa d'acompanyament emprenedor

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 14/02/2020
Primera sessió del programa d'Acompanyament a l'Emprenedor

Una xerrada sobre com connectar el teu negoci va servir aquest dijous 13 de febrer per iniciar el Programa d'Acompanyament a l'Emprenedor, impulsat per la Regidoria d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament. Aquesta primera edició va anar a càrrec de Magda Barceló i ha servit per obrir el programa que, en aquesta edició, s'estructura en vuit sessions que s'imartiran cada dijous fins al 2 d'abril a Cal Massó. 

El perfil dels assistents són nous emprenedors i persones que encara estan desenvolupant la seva idea de negoci i que pertanyen a sectors molt diversos. Durant la primera sessió, Magda Barceló, coach, consultora i facilitadora, va convidar als emprenedors i emprenedores participants a connectar la seva idea de negoci amb el seu propòsit vital a través d'exercicis pràctics.

La propera sessió anirà a càrrec de Xavier Plana i parlarà sobre "El core business: la teva eficàcia personal. Autolideratge efectiu i afectiu". La sessió es farà el dia 20 de febrer a Cal Massó.

L'assistència a totes les sessions, que es fan des de les 9:30 h fins a les 11:30 h, és gratuïta, tot i que cal reserva prèvia a la Regidoria d’empresa i Ocupació, al telèfon 977 010 043 o a través del correu electrònic [email protected].

El programa previst i les properes sessions són les següents:

  • 13/02/2020 Com connectar amb el teu negoci, a càrrec de Magda Barceló. Coach, consultora i facilitadora a magdabarcelo.com
  • 20/02/2020 El core business: la teva eficàcia personal. Autolideratge efectiu i afectiu, a càrrec de Xavier Plana. Consultor, formador, coach, especialitzat en organitzacions
  • 27/02/2020 De la idea al negoci: estratègia empresarial, a càrrec David Martínez. Consultor i formador, especialitzat en creació d’empreses
  • 5/03/2020  L'empresa en números: elements clau del pla financer, a càrrec d'URV Emprèn
  • 12/03/2020 Obligacions fiscals i formes jurídiques, a càrrec de JURISA
  • 19/03/2020 L'estudi de mercat, a càrrec de Gabinet Ceres
  • 26/03/2020 Estratègies per vendre: el pla de màrqueting, a càrrec d'ESIC
  • 2/04/2020 La comunicació per captar i fidelitzar al teu client, a càrrec de la UOC
Primera sessió del programa d'Acompanyament a l'Emprenedor

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.