Notes de premsa

Programa de la Diada de l'Onze de Setembre 2022

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 6/09/2022
Cartell Diada Reus 2022
Actes Diada Reus 2022

L’Ajuntament de Reus, juntament amb l’Institut Municipal de Reus Cultura, ha organitzat diferents actes per commemorar la Diada Nacional de Catalunya a la capital del Baix Camp. El programa previst és el següent:

Divendres 9 de setembre

  • A les 21:00 h, a la Palma, concert amb els grups Terra Ferma i Julivert. L’acte està organitzat per Òmnium Cultural Baix Camp.

Diumenge 11 de setembre

  • A les 10:00 h, a la plaça del Baluard, inici de l’acte commemoratiu amb la interpretació musical del Quartet Floral.
  • Tot seguit, ofrena institucional de l’Ajuntament amb l’alcalde, la vicealcaldessa i portaveus dels grups municipals.
  • Després, Glossa de la Diada a càrrec de Maria Lluïsa Amorós, escriptora i filòloga.
  • A les 10:30 h, interpretació de “Els Segadors” a càrrec de l’Orfeó Reusenc, seguit del Ball d’Homenatge a càrrec de Laura Roig.
  • A partir de les 10:45 h, ofrenes florals a càrrec de les diferents entitats de la ciutat. Les presenta el periodista Marc Càmara, i tindran l’acompanyament musical del Quartet Floral.
  • La cloenda de l’acte comptarà amb un pilar a càrrec dels Xiquets de Reus i, posteriorment, amb el cant de “Els Segadors”.

L’escriptora i filla de Xavier Amorós, Maria Lluïsa Amorós, és la convidada de l’Ajuntament de Reus per fer la glossa de l’acte institucional amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, que tindrà lloc el matí de l’11 de setembre.

Amorós (Reus, 1954) és catedràtica de Filologia Catalana i Literatura i ha exercit de professora d’educació secundària durant molts anys, feina que ha combinat amb la faceta d’autora. Va debutar com a escriptora l’any 1986, amb “Poppis i Isolda”, i des de llavors ha publicat disset novel·les en llengua catalana.

Cartell Diada Reus 2022
Actes Diada Reus 2022
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.