Notes de premsa

Programes de Formació i Inserció del Pla de Transició al Treball

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 22/05/2020
Cartell Pla de Transició al Treball

Del 25 de maig al 5 de juny s'obre el termini per presentar la preinscripció online als Programes de Formació i Inserció del Pla de Transició al Treball (pfi-PTT) del curs 2020-2021, que organitzen conjuntament el Departament d'Educació i l'Ajuntament de Reus a través de l'Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell.

L'oferta dels pfi-PTT de Reus que s’imparteixen a Mas Carandell, contemplen un total de 66 alumnes, en el conjunt de les quatre modalitats formatives següents:

  • Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració
  • Auxiliar de fontaneria, calefacció i climatització
  • Auxiliar d’imatge personal: perruqueria i estètica, i
  • Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic

Als cursos, de 1.000 hores i que inclouen mòduls de formació específica de l’àmbit escollit, mòduls de formació general en competències bàsiques, així com pràctiques en empreses; hi poden accedir joves no ocupats de 16 a 21 anys l’any d’inici del programa, sense Graduat en ESO, i que en el moment d'iniciar els programes no segueixin estudis en el sistema educatiu ni participen en altres accions de formació.

Els nois i noies que tinguin interès en participar en aquest programa poden fer la preinscripció, a través del web de Mas Carandell www.mascarandell.cat, o trucant al telèfon 977 010 850, i se’ls assignarà tutora que els atendrà i acompanyarà en el procés de preinscripció oficial online del Departament d’Educació, que enguany prioritza aquesta modalitat amb motiu de la Covid-19. Els joves i famílies, en aquest cas també rebran suport en la revisió de documentació necessària que caldrà enviar per correu electrònic a [email protected], i en el correcte emplenament de la sol·licitud de la plaça.

De manera excepcional, si la documentació no es pot fer arribar per correu electrònic, la tutora assignada explicarà on s’ha d’aportar la documentació, que en aquest cas és a l’Institut de referència INS Baix Camp de Reus amb cita prèvia. Per aquest motiu aquest centre de secundària també publicarà en el seu web, www.insbaixcamp.org, la informació sobre aquests programes i el procés de sol·licitud.

El procés de preinscripció als pfi-PTT que es desenvolupen a Mas Carandell, contempla, com cada any, una entrevista personal amb l’aspirant a alumne/a, que enguany es farà de manera no presencial, per telèfon o videoconferència.

Cartell Pla de Transició al Treball

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.