Notes de premsa

Prop de 1.200 nens i nenes dibuixaran la Víbria al Mercadal per l'Hola Sant Pere!

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 11/06/2019
Foto de l'edició de 2018 de l'Hola Sant Pere!

L'Ajuntament de Reus, a través de les regidories de Cultura i d’Ensenyament i Política Lingüística col·laboren amb Canal Reus en l'organització de l'Hola Sant Pere! Prop de 1.200 xiquets i xiquetes i un centenar de mestres de 25 centres escolars de Reus dibuixaran una Víbria gegant a la plaça del Mercadal, en una nova edició d'aquesta iniciativa, que organitza Canal Reus des de fa sis anys.

Es tracta d'un esdeveniment festiu on els alumnes dels centres educatius donen la benvinguda a la Festa Major de Sant Pere de Reus. Després de la Mulassa, l'Àliga, el Drac, el Basilisc i el Lleó, enguany la Víbria pren el protagonisme.

L'acte tindrà lloc aquest dimecres a partir de les 10.00 h. Els artistes de Murals de Tarragona han estat, un cop més, els encarregats de perfilar la plaça del Mercadal amb la silueta d'un dels elements de foc de la ciutat. Com també és tradicional, una avioneta sobrevolarà l'espai per copsar el mosaic des de l'aire.

Programació especial a Canal Reus
El mateix dimecres, durant l'esdeveniment, s'emetrà en directe un 'Va Com Va' especial Hola Sant Pere!, que es podrà seguir a través de Canal Reus i també a través del web www.canalreustv.cat, a més de les xarxes socials de Canal Reus. 

En el marc de l'Hola Sant Pere, Canal Reus també estrenarà el pròxim divendres 14 de juny un vídeo promocional amb les millors imatges d'aquest esdeveniment que dóna el tret de sortida a la Festa Major.

Col·laboració amb la Fundació Joan Petit, Nens amb Càncer
Enguany, com a convidat especial, l'Hola Sant Pere! també comptarà amb la presència del gegantó Joan Petit. En el marc de l'esdeveniment anual que coordina el Reus Deportiu, Canal Reus es vol sumar a aquesta iniciativa solidària que destina els fons recaptats a la lluita contra el càncer infantil.

Els nens i nenes que participaran en el mosaic s'han preparat la cançó tradicional catalana del 'Joan Petit quan balla' que cantaran amb l'acompanyament musical dels músics de l'Aula de Sons. La festa finalitzarà amb un esmorzar elaborat per la Pastisseria Caelles de Reus.

L’Hola, Sant Pere! està organitzat per Canal Reus TV i compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus, l’Aeroclub de Reus, Murals de Tarragona, l’Aula de Sons, la Víbria de Reus, Tomàs Barberà, Pastisseria Caelles, Estrella Damm; i amb el patrocini de Borges, La Fira Centre Comercial i Elring Klinger.

Foto de l'edició de 2018 de l'Hola Sant Pere!
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.