Notes de premsa

Prop de 250 inscrits en la passejada en bici de la Setmana de la Mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 26/09/2006

de 250 persones es van inscriure en la passejada en bicicleta organitzada per l’Àrea de Medi Ambient en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. La majoria dels inscrits eren de Reus però també s’hi va apuntar gent de Vila-seca, Blancafort, Tarragona, Riudoms, Almoster. El participant més jove tenia dos mesos (va fer la passejada transportat en un carret) i la més gran, 62 anys.

La Secció de BTT de l’Agrupació Excursionista de Catalunya, col·laboradora de la organització de la bicicletada, va realitzar la senyalització de l’itinerari i van fer el recorregut dos vegades el mateix diumenge, una just a primera hora del matí per a la comprovació de tots els camins després de la pluja del dissabte i per a la comprovació de la senyalització i altre amb els participants, guiant i prestant-los ajuda tècnica, tant del domini de la bicicleta com ajudant amb petites reparacions.

La Creu Roja, col·laboradora també de la passejada, va atendre a un cas de al·lèrgia a un noi que va ser conduït a l’Hospital Sant Joan de Reus.

Altres col·laborados van ser la Guàrdia Urbana i l’Ajuntament de Vila-seca, la Guàrdia Urbana de Reus, la Regidoria d’Emergències i Protecció civil i RELLSA.
Dimecres, 27 de setembre, Maria Comellas, Director de Qualitat Ambiental de la Generalitat de Catalunya farà una xerrada sobre mobilitat i canvi climàtic. La xerrada serà a l’Arxiu Històric a les 19:00 h. La conferenciant atendrà els mitjans de comunicació interessats abans de començar l’acte.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.