Notes de premsa

A punt la segona edició del Programa d’Acompanyament a l’Emprenedor

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 10/09/2019
Escola emprenedoria foto d'arxiu

La Regidoria d’Empresa i Ocupació té a punt la segona edició del Programa d’Acompanyament a l’Emprenedor que començarà el 19 de setembre i que en aquesta edició del 2019 s’estructura al voltant de vuit sessions d’assessorament adreçades a grups reduïts i centrades en els diferents àmbits a tenir en compte a l’hora de crear un negoci.

D’aquesta manera, la temàtica prevista tracta aspectes com la idea de negoci i el pla d'empresa, les formes jurídiques i les obligacions fiscals, el màrqueting, la comunicació estratègica per arribar als clients, la interpretació del balanç comptable, el tipus d'assegurances i la ubicació empresarial.

L’assistència a totes les sessions, que es faran de les 9:30 h a les 11:30 h, és gratuïta, tot i que cal una inscripció prèvia a través de la web redessa.cat.

El programa previst és el següent:

  • 19/09/2019 Com connectar amb el teu negoci, a càrrec de Magda Barceló. Coach, consultora i facilitadora a magdabarcelo.com
  • 03/10/2019 El core business: la teva eficàcia personal. Autolideratge efectiu i afectiu, a càrrec de Xavier Plana. Consultor, formador, coach, especialitzat en organitzacions
  • 17/10/2019 De la idea al negoci: estratègia empresarial, a càrrec David Martínez. Consultor i formador, especialitzat en creació d’empreses
  • 31/10/2019 Obligacions fiscals, formes jurídiques i llicències, a càrrec de JURISA
  • 14/11/2019 L'empresa en números: elements clau del pla financer, a càrrec d'URV Emprèn
  • 28/11/2019 L'estudi de mercat, a càrrec de Gabinet Ceres i l'Agència de Promoció de Ciutat
  • 12/12/2019 Estratègies per vendre: el pla de màrqueting, a càrrec d'ESIC
  • 19/12/2019 La comunicació per captar i fidelitzar al teu client, a càrrec de la UOC

El Programa d'Acompanyament a l'Emprenedor s’inclou en el Servei d’Assessorament a l’Emprenedor de la Regidoria d’Empresa i Ocupació, amb el suport de REDESSA. En l’anterior edició que es va fer en el primer semestre de l'any, van participar una seixantena de persones. El perfil dels participants al programa és majoritàriament persones autònomes que emprenen per primera vegada un negoci.

Escola emprenedoria foto d'arxiu
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.