Notes de premsa

Recepció al Club Natació Reus Ploms

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 7/08/2013
Foto recepció alcalde Club Natació Reus Ploms

L’alcalde, Carles Pellicer, ha rebut avui a l’Ajuntament una representació del Club Natació Reus Ploms, encapçalada pel seu president, Andreu Giménez.

La delegació del club esportiu reusenc ha presentat a l’alcalde el nou equipament esportiu commemoratiu de l’entitat, que està dedicat al 300 aniversari dels fets de 1714. La nova vestimenta la lluiran totes les seccions del club durant les temporades 2013-2014 i 2014-2015.

Foto recepció alcalde Club Natació Reus Ploms

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.