Notes de premsa

Recepció al Reus Deportiu Genuine

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 27/11/2018
Imatge recepció Reus Deportiu Genuine saló de plens Ajuntament de Reus
Imatge recepció Reus Deportiu Genuine saló de plens Ajuntament de Reus

L'alcalde, Carles Pellicer, ha presidit aquest dimarts una recepció oficial als integrants de l'equip Reus Deportiu Genuine de futbol, que aquesta temporada disputa la segona edició de la Liga Genuine. L'alcalde, que ha estat acompanyat pel regidor d'Esports, Jordi Cervera, la regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, i altres regidors del consistori, ha felicitat els membres de l'equip, el cos tècnic i familiars per la dedicació i esforç que posen en aquest projecte, així com als responsables del club de futbol Reus Deportiu i del Taller Baix Camp, que col·laboren activament en aquesta iniciativa.

Durant la recepció realitzada al saló de plens de l'Ajuntament de Reus han intervingut el capità i l'entrenador de l'equip, així com el president del Reus Deportiu, Xavier Llastarri, i el director general del Taller Baix Camp, Josep Ramon Nogués.

Imatge recepció Reus Deportiu Genuine saló de plens Ajuntament de Reus
Imatge recepció Reus Deportiu Genuine saló de plens Ajuntament de Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.