Notes de premsa

Recepció als alumnes de Perpinyà que protagonitzen un intercanvi escolar

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 6/06/2006

Dimecres, 7 de juny, a les 13:00 h, la regidora de Formació, Misericòrdia Dosaiguas, donarà la benvinguda als estudiants de l’institut La Garrigole de Perpinyà que participen en un intercanvi escolar amb alumnes de l’IES Domènech i Montaner i que visitaran l’Ajuntament de Reus, acompanyats dels seus professors. L’acte es farà a la Sala de premsa de l’Ajuntament.

L’IES Domènech i Montaner manté un intercanvi escolar amb els alumnes de Perpinyà de des fa ja 10 cursos. Aquest any, la iniciativa té la participació de 20 alumnes de 2n curs d’ESO de l’institut reusenc i d’una vintena més de La Garrigole.
Un dels objectius d’ambdós centres i dels alumnes participants és I’ús i l’aprenentatge de la llengua catalana, que és el vehicle de comunicació entre els alumnes i les famílies corresponents.
L’intercanvi promou no només I’ús de la llengua catalana i la comunicació, sinó també el coneixement d’un espai geogràfic i cultural. Els estudiants perpinyanesos s’estaran a Reus del 7 al 10 de juny.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.