Notes de premsa

Recepció de pel·lícules per al Festival Memorimage

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 5/07/2019
Inscripció Memorimage 2019

El Festival Memorimage de Reus, que tindrà lloc del 6 al 9 de novembre d'enguany, ha obert el termini de rebuda de pel·lícules, que es podran presentar fins al 10 de juliol. Per un costat els interessats poden presentar-se a la Secció Oficial sempre que la pel·lícula contingui imatges d'arxiu, hagi estat produïda a partir de 2018 i no hagi estat estrenada comercialment. El cost d'inscripció és de 5 euros.

D'altra banda, s'ha obert també el termini de rebuda de pel·lícules per a la Secció MemoriReus, a la qual hi poden participar treballs que continguin també imatges d'arxiu, però la seva temàtica i/o producció sigui de la demarcació de Tarragona. En aquest cas, el cost d'inscripció és gratuït. 

Els interessats s'han d'apuntar a través de Feshtome, a la web www.festhome.com/f/4093. És molt important que només s'inscriguin pel·lícules que incloguin imatges d'arxiu. Per a més informació el Festival Memorimage té operativa la web www.memorimage.reus.cat

Inscripció Memorimage 2019
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.