Notes de premsa

Recepció institucional de l'Alcalde de Reus al representant de l'Oficina Econòmica i Cultural de Taipei

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 7/11/2019
Autoritats al Saló de Plens

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat d’altres membres de la corporació municipal, ha rebut aquest dijous dia 7 de novembre, al representant de l'Oficina Econòmica i Cultural de Taipei (Taiwan), José Maria Liu.

Durant la visita institucional, ha visitat el Palau municipal i ha tingut l'oportunitat d'intercanviar opinions sobre les diferents oportunitats de negoci a aquest país asiàtic, així com dels productes agroalimentaris de qualitat que hi ha a la ciutat i al territori, i les oportunitats que té Reus de projectar-se atesa la importància i potencial turístic i cultural de la ciutat. 

Autoritats al Saló de Plens
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.