Notes de premsa

Recepció institucional i reunió de treball amb el conseller d'Educació

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 9/01/2019
Imatge visita conseller Educació Ajuntament de Reus
Imatge visita conseller Educació Ajuntament de Reus

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat d’altres membres de la corporació municipal, ha ofert aquest dimecres 9 de gener una recepció institucional al conseller d'Educació de la Generalitat, Josep Bargalló. Durant la visita el conseller ha visitat el Saló de Plens i la zona noble del Palau Municipal i ha signat el llibre d’Honor del consistori reusenc.

Tot seguit, l'alcalde, la regidora d'Ensenyament, M. Dolors Sardà, el conseller i el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament de la Generalitat, Jean-Marc Segarra, han fet una reunió de treball en què s'han abordat temes rellevants de l'àmbit de l'educació que afecten la ciutat de Reus.

Imatge visita conseller Educació Ajuntament de Reus
Imatge visita conseller Educació Ajuntament de Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.