Notes de premsa

Recepció oficial a mestres islandesos que vénen a conèixer el projecte d’escoles ecològiques a Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Recepció als mestres islandesos al saló de plens de l'Ajuntament de Reus.

gidora delegada de l’àrea d’Ensenyament i Política Lingüística, Dolors Sardà, i la regidora de Formació per a la Integració, Montserrat Duch, han rebut avui al saló de plens de l’Ajuntament de Reus un grup de mestres islandesos de l’escola Kiébergsskóli, propera a la capital Rykjavik.

L’objectiu de la visita dels mestres és conèixer el projecte d’escoles verdes que hi ha a diferents centres educatius de Reus. En concret, durant la seva estada visiten l’escola Joan Rebull, l’Alberich i Casas, i l’institut Domènech i Montaner. Els mestres també es traslladaran a Barcelona per conèixer projectes similars als de Reus de les escoles de la capital catalana

Recepció als mestres islandesos al saló de plens de l'Ajuntament de Reus.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.