Notes de premsa

Reconeixement als avis i àvies del Casal Municipal de Gent Gran Sant Bernat Calbó que enguany han fet 80 anys

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 13/12/2018
Imatge de l'acte de reconeixement a les persones de 80 anys del Casal Municipal de Gent Gran Sant Bernat Calbó

L’alcalde, Carles Pellicer, ha presidit aquest dijous a la tarda un acte de reconeixement a les persones usuàries del Casal Municipal de Gent Gran Sant Bernat Calbó que durant aquest any han complert els 80 anys.

Cada any, l’Ajuntament de Reus i el Casal fan un homenatge a les persones sòcies que han arribat als 80 o als 90 anys. En aquesta ocasió s’ha reconegut 12 persones que han fet 80 anys durant el 2018, un any en què no hi ha hagut cap soci o sòcia que hagi complert 90 anys. Tot i que finalment no totes les persones hi han pogut ser presents, els assistents o els seus familiars han rebut una placa commemorativa de mans de l’alcalde, a qui ha acompanyat la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores.

Aquesta és una de les activitats de celebració que es fan al llarg de l’any als casals municipals de gent gran, on també es celebren festivitats i tradicions com ara la Pasqua, Sant Jordi i Nadal, entre d’altres.

D'altra banda, el Casal Municipal Sant Bernat Calbó organitza aquest diumenge un dinar de germanor obert a tots els sòcies i socies al mateix Casal.

Imatge de l'acte de reconeixement a les persones de 80 anys del Casal Municipal de Gent Gran Sant Bernat Calbó

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.