Notes de premsa

Recta final al programa del 8M 2021 a Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 24/03/2021
Casal de les Dones

El programa d'actes del Dia Mundial de les Dones, organitzat per la regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals a través del Casal de les Dones i la col·laboració de les entitats de la ciutat arriba a la recta final amb la segona sessió del taller de masculinitats igualitàries que tindrà lloc el dijous, 25 de març a la sala d'actes del Casal de les Dones. L’objectiu del taller és posar en valor la importància de canviar els rols i estereotips lligats a la masculinitat i destacar el paper dels homes dins del feminisme. La primera part del taller, enfocada en arribar als nois més joves de la ciutat, va tenir lloc el passat dijous 18 de març.

La cloenda de tot un mes d'activitats per a commemorar, reivindicar i celebrar el Dia Internacional de les Dones tindrà forma d'inauguració, amb l'obertura de l'exposició del projecte Heroïnes Anònimes, que es durà a terme el dilluns 29 a les 19:00h als rentadors del Casal de les Dones. L'acte anirà a càrrec de Laura Recasens Salvador, creadora d’aquest projecte que busca visibilitzar les dones no només el 8 de març sinó tot l'any. La iniciativa presenta a través de les xarxes socials una dona diferent cada dia amb l'objectiu de mostrar històries que sovint passen desapercebudes.

Casal de les Dones
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.