Notes de premsa

Redessa augmenta la seva comunitat en 12 empreses i 47 treballadors al mes de gener

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 22/02/2021
imatge_redessa.jpg

REDESSA ha augmentat la seva comunitat en 12 empreses i 47 treballadors al mes de gener. Les noves empreses es dediquen a sectors diversos, especialment al de serveis. La majoria té una mitjana de tres treballadors, tot i que l’empresa més gran, Salut i Treball, compta amb més d’una vintena de professionals.

La regidora d’Economia i Coneixement i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha explicat que “des de REDESSA ens adaptem a les necessitats de les empreses creant un ecosistema que ofereix, no només les millors instal·lacions, sinó també uns serveis que els aporten valor i amb els quals les volem ajudar a créixer”. En aquest sentit, el desenvolupament de programes com l’Enginy, dedicat a la formació en realitat virtual i augmentada; projectes com la Incubadora TIC que ajuden a startups i emprenedors a accelerar el seu projecte tecnològic o la programació de cursos adaptats a les necessitats de les empreses tecnològiques, que es fan en col·laboració amb les empreses del Clúster TIC, són alguns dels serveis de valor afegit que s’han incorporat darrerament al ventall d’avantatges i serveis per a les empreses vinculades als nostres centres.

Actualment, 147 empreses amb un total de més de 1.300 professionals, treballen cada dia als centres d’empreses de REDESSA. Amb aquestes incorporacions, l’ocupació dels centres d’empreses se situa al 87%. La majoria de les empreses que s’han incorporat a REDESSA durant el mes de gener ho han fet al centre d’empreses de REDESSA del Camí de Valls i dues (Auditoria Operativa Barcino i Salut i Treball) ho han fet a l’edifici Tecnoparc.

imatge_redessa.jpg

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.