Notes de premsa

REDESSA impulsa REDESSA 3 per contribuir al desenvolupament industrial

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 18/02/2004

cietat de capital públic REDESSA (participada pels Ajuntaments de Reus, de la Selva del Camp, de Falset i de Prades; la Cambra de Comerç de Reus i el Consell Comarcal del Baix Camp) ha adquirit 30.000 m2 de sòl al polígon Mas Batlle de Reus per tal de contribuir al desenvolupament industrial, a la diversificació empresarial i a la generació de llocs de treball.

REDESSA ha iniciat una prospecció per copsar les necessitats del teixit empresarial local i adaptar la parcel·lació i urbanització del Complex Empresarial REDESSA 3, en funció de la demanda potencial.
Amb aquesta promoció REDESSA vol donar resposta a les demandes dels sectors empresarials locals, posant a disposició de la petita i mitjana empresa, sòl industrial públic a preus competitius, amb la finalitat de facilitar el desenvolupament de projectes empresarials a la ciutat, la creació de llocs de treball, i d’evitar l’especulació. En aquest sentit, la societat actuarà en el moment de la seva adjudicació amb criteris de publicitat i concurrència, procurant donar resposta al màxim nombre d’empreses.
Per això, l’Ajuntament de Reus es mostra sorprès per les declaracions formulades aquest dimecres pel president de la CEPTA, acusant-lo de voler especular. Cal remarcar que encara no s’han fixat els preus de la promoció i que el que es pretén és facilitar el desenvolupament de projectes empresarials en condicions competitives de preu sensiblement inferior a les de mercat, a part d’assegurar que totes les empreses interessades puguin optar a la seva adjudicació.
L’actitud de la CEPTA resulta incomprensible donat que, d’una banda, aquesta promoció pública va ser votada per unanimitat en el Consell d’administració de REDESSA, on també hi és representada la CEPTA, i, de l’altra, que les relacions entre l’Ajuntament i la CEPTA han estat tradicionalment fluïdes i cordials. Bon exemple d’aquest fet n’és la cessió de Mas Vilanova a la CEPTA que l’Ajuntament ha acordat recentment.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.