Notes de premsa

Redessa rebaixa un 20% el lloguer dels locals per ajudar els emprenedors i atraure empreses

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

L'alcalde de Reus i el regidor d'Empresa i Ocupació durant la reunió amb els empresaris instal·lats a Redessa.

="text-align: justify;">L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha anunciat aquest dimarts, 20 de desembre, durant una reunió amb empresaris instal·lats a Redessa una rebaixa mitjana del 20% del lloguer dels locals del Viver d’Empreses Redessa 1 i del complex empresarial Redessa 2. La mesura, reivindicada pels propis empresaris per fer front a l’actual conjuntura econòmica, contribuirà al suport a l’emprenedoria i a l’impuls de l’economia local. Els descomptes comporten un important esforç econòmic de Redessa d’uns 10.500 euros mensuals.

Les tarifes per a l’exercici 2012 dels locals dels complexos empresarials aprovades en el consell d’administració de Redessa, la societat liderada per l’Ajuntament de Reus ara integrada en el Grup Econòmic d’INNOVA, plantegen tant increments en els descomptes a les noves empreses que s’hi instal·lin com la introducció de nous descomptes a les empreses ja consolidades (que porten més de 3 anys instal·lades o empreses ja creades).

El resum dels descomptes és el següent:

 

  2011 2012 
  Nova Nova
Consolidada
Redessa 1      
1r any 30% 40% 20% (2012)
2n any 15% 20% 10% (2013)
3r any  - 10%
Redessa 2      
1r any  30% 40% 20% (2012) 
2n any  15% 20% 10% (2013) 
3r any  -  10%

La mesura beneficiarà d’entrada els més de 50 empresaris ja instal·lats als complexos empresarials de Redessa, i creixerà amb les incorporacions de les noves empreses que la societat pugui atraure amb la nova política de tarifes.

  • Viver d’empreses: El viver té com a objectiu facilitar a les persones emprenedores, de forma temporal, el suport i l’espai físic necessari per al desenvolupament del seu projecte. Els destinataris són noves persones emprenedores que tinguin un projecte empresarial de futur, viable econòmicament i tècnicament.
  • Redessa 2: Té com a objectiu facilitar la ubicació de petites i mitjanes empreses a la ciutat de Reus. Va dirigit a petites empreses industrials, empreses que han finalitzat l’estada al Viver, empreses de noves tecnologies, empreses de comerç a l’engròs i logístiques de dimensió reduïda, entre d’altres.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha presentat personalment les noves tarifes als empresaris dels complexos empresarials de Redessa, i ha valorat la rebaixa dels lloguers com un important esforç que l’Ajuntament de Reus farà en els pròxims anys amb l’objectiu d’impulsar l’economia de la ciutat i generar ocupació, dues de les prioritats de mandat fixades pel govern municipal.

L'alcalde de Reus i el regidor d'Empresa i Ocupació durant la reunió amb els empresaris instal·lats a Redessa.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.